Se incarca.
Va rog asteptati.

menu

+40788.55.00.57

+40721.46.34.31

office@varzaru.ro

layer1-background

Garantăm profesionalism şi persuasiune procesuală eficientă pentru clienţii noştri în obţinerea despăgubirilor cuvenite din accidente auto.

Cabinet de Avocat “VARZARU ION”

layer1-background

Ne implicăm cu responsabilitate pentru recuperarea creanţelor dvs. şi vă reprezentăm interesele în cauzele succesorale.

Cabinet de Avocat “VARZARU ION”

layer1-background

Apelaţi la experienta noatră îndelungată şi competenţa în soluţionarea cauzelor de divorţ, exercitarea autorităţii parentale, program de vizitare minor, pensie de întreţinere.

Cabinet de Avocat “VARZARU ION”

Contact

Doriti sa aveti avantajul de a va bucura de serviciile Cabinetului nostru de avocatura, prin maniera de lucru PROFESIONISTA pe care o abordam?
 
  
Contactati-ne:

E-mail:
office@varzaru.ro

AV. VARZARU ION

004.0788550057

 

 

AV. MORARU MARIA

004.0721463431

004.0788473118

Servicii juridice Cabinet de Avocat “VARZARU ION”

Avocat mosteniri! Avocat recuperari creante Avocat divort Avocat despagubiri

Ce spun clientii nostri

Am fost victima unui accident rutier ce a avut loc în străinătate, în timpul unei curse internaționale. Vătămările fizice dar mai ales psihice ale evenimentului m-au determinat să apelez la ajutorul unui cabinet de avocat care să se ocupe în numele meu și pentru mine de obținerea despăgubirilor ce mi se cuveneau. Rigorile procedurilor contencioase necesită o atenție deosebită, atenție pe care nu o puteam acorda propriei mele cauze, atât din pricina lipsei cunoștințelor de drept, dar și din cauza multiplelor urmări posttraumatice produse de accident. Sunt fericit că am cerut ajutorul domnilor avocați, care s-au zbătut pe parcursul mai multor ani pentru a-mi valorifica drepturile. Au obținut informații cu privire la dosarul penal de la autoritățile din statul pe teritoriul căruia am fost vătămat, demersuri pe care nu le-aș fi putut susține singur. De asemenea, atenția deosebită și comunicarea frecventă s-au concretizat, la finalul litigiului, într-o sumă de bani care să îmi asigure posibilitatea remedierii leziunilor suferite și un trai mai bun. Le mulțumesc domnilor avocați pentru profesionalismul și dedicarea de care au dat dovadă!

GABRIEL C., șofer tir

Mi-am pierdut fiul în urma unui tragic accident rutier, copilul meu stingându-se din viață la o vârstă extrem de fragedă. Suferința cruntă care mi-a marcat existența în anii ulteriori evenimentului a contribuit la declanșarea unei maladii cronice, care mă afectează și în prezent. Moartea propriului copil reprezintă o traumă imposibil de evaluat și comensurat. În aceste împrejurări, fiind eu însumi victima unei boli apărute în urma șocului emoțional, i-am contactat pe domnii avocați pentru a mă sfătui cu dumnealor în legătură cu șansele mele de a obține sume de bani de la societatea de asigurări răspunzătoare, despăgubiri care urmau să asigure însănătoșirea mea parțială. Devotamentul profesional și atenția cu care domnii avocați s-au aplecat asupra procesului meu m-au impresionat și mi-au generat un sentiment de admirație. Faptul că am fost în permanență consultat și informat cu privire la strategiile procesuale și stadiul cauzei meie m-a făcut să am încredere în măsurile propuse de dumnealor, încredere care mi-a fost răsplătită. Drepturile mele au fost valorificate în instanță și am reușit să obțin despăgubiri care să îmi acopere costurile de refacere a stării de sănătate și să îmi aducă o oarecare alinare pentru pierderea enormă suferită. Mulțumesc echipei de avocați care a susținut în fața instanței problemele reale cu care m-am confruntat și cu care ma confrunt, urmare a pierderii definitive a fiului meu. Îndrum pe oricine să apeleze cu încredere la serviciile avocaților care s-au luptat pentru mine și au câștigat.

Joszef B., pensionat pe caz de boală

Am fost victima unui accident auto în urma căruia am suferit leziuni profunde şi permanente. Partea adversă a epuizat toate mijloacele procesuale pentru a mă împiedica să obţin reparaţia bănească ce mi se cuvenea. Numai abilitatea profesională deosebită şi insistenţa manifestate de avocaţii mei m-au ajutat să îmi fie plătite şi cele mai mici pretenţii legale la care aş fi renunţat de altfel pentru a grăbi judecarea cauzei.Pe calea prezentei îmi exprim gratitudinea pentru răbdarea şi exigentă profesională cu care a fost tratată situaţia mea de către echipa de avocaţi pe care o recomand pe această cale tuturor acelora care împărtăşesc o experienţă asemănătoare.

DUMITRA BLOJU – pensionara

Am fost accidentată pe trecerea de pietoni şi cu toate că eram nevinovată am fost tratată cu insolenţa şi aroganţă de către şoferul a cărui victima am fost. Acest lucru m-a intimidat şi poate că aş fi renunţat uşor să îmi revendic drepturile , mai ales că în profesia mea de medic nu am avut niciodată tangenţă cu instanţele de judecată. Avocaţii care m-au reprezentat m-au ajutat să îmi recapăt demnitatea şi mai ales să îmi recuperez drepturile băneşti care pot face suportabilă situaţia în care mă aflu în prezent. Aduc mulţumiri pe această cale profesionalismului şi tenacităţii acelora care au ştiut şi au obţinut pentru mine sumele de bani reparatorii atât sub aspect material cât şi moral.

IORDACHE MARIANA - medic pediatru

Am investit într-o afacere o suma considerabilă de bani. Cu toate că am fost de bună credinţă, partenerul meu contractual a renunţat brusc, în mod unilateral la convenţia noastră şi mai mult decât atât el a fost acela care m-a acţionat în instanţa să îi plătesc daune , deşi în realitate eu eram cel păgubit. Procesul se anunţa astfel de lungă durata prin epuizarea tuturor căilor de atac legale. Avocaţii mei au analizat cu atenţie şi au interpretat cu măiestrie profesională o clauză din contract care îmi era favorabilă mie şi care a stins litigiul în favoarea mea. Mai mult decât atât, pe lângă valorificarea creanţei ce mi se cuvenea am obţinut şi daune care au reparat nedreptatea care mi se făcuse. Îmi exprim satisfacţia şi mulţumirea că am apelat la avocaţii care m-au reprezentat şi care au analizat cu acurateţe profesională şi inteligenţă documentele procesului aşa încât să nu fiu nevoit să continui judecata.

S.C. MAILA METAL S.R.L.

Sunt tatăl unei fetiţe de 11 ani cu care locuiesc împreună încă de la naşterea acesteia. După divorţul de soţia mea, fetiţa mi-a fost încredinţată de instanţa de judecată. Ulterior, şi celelalte două procese intentate de fosta soţie pentru obţinerea copilului i-au fost respinse. În prezent, mama fetiţei este plecată în străinătate, dar la sfatul domnilor avocaţi ,care m-au ajutat în aceste procese, am păstrat o strânsă legătură cu bunicii materni ai copilei pe care aceasta îi vizitează periodic. Mulţumesc pe această cale avocaţilor mei care au făcut posibilă aflarea adevărului în instanţa şi m-au ajutat să îmi protejez fetiţa. În mod frecvent îi informez pe domnii avocaţi cu privire la performanţele şcolare ale copilei şi le sunt recunoscător pentru prietenia cu care m-au onorat.

DINU AUGUSTIN CONSTANTIN - angajat Metrorex

Copilul meu suferă de o afecţiune astmatică gravă. Soţul meu a părăsit domiciliul conjugal mutându-se la o altă femeie. După procesul de divorţ, acesta a solicitat în instanţa un program de vizitare a băieţelului nostru prin luarea copilului în noua sa locuinţă. Am fost deosebit de îngrijorată de această posibilitate, cunoscând modul de comportare al copilului atunci când se declanşau crizele astmatice nocturne şi de faptul că fostul meu soţ nu s-a implicat niciodată pentru a mă ajuta în aceste împrejurări. Prin acţiunea introdusă se invocau drepturi părinteşti care îi permiteau fostului soţ să ia copilul din domiciliul meu pentru perioade îndelungate de timp. Am primit ajutor competent şi de un profesionalism excepţional din partea apărătorilor mei care au demonstrat în instanţa riscurile medicale la care se expune copilul dacă este luat de acasă, transformând astfel exerciţiul drepturilor părinteşti ale tatălui într-un program de vizitare care acum se desfăşoară la domiciliul meu şi în prezenţa mea. Am deosebită consideraţie pentru efortul profesional al avocaţilor care s-au implicat cu pasiune în rezolvarea drepturilor copilului meu.

CIULEI MADALINA - manager administrativ

Aveti nevoie de un avocat profesionist? Sunati acum la +40788.55.00.57 sau +40721.46.34.31!