Se incarca.
Va rog asteptati.

menu

+40788.55.00.57

+40721.46.34.31

office@varzaru.ro

layer1-background

Garantam profesionalism si persuasiune procesuala eficienta pentru clientii nostri in obtinerea despagubirilor cuvenite din accidente auto.

Cabinet de Avocat “VARZARU ION”

layer1-background

Ne implicam cu responsabilitate pentru recuperarea creantelor dvs. si va reprezentam interesele in cauzele succesorale.

Cabinet de Avocat “VARZARU ION”

layer1-background

Apelati la experienta noatra indelungata si competenta in solutionarea cauzelor de divort, exercitarea autoritatii parentale, program de vizitare minor si pensie de intretinere.

Cabinet de Avocat “VARZARU ION”

Model cerere de divort

DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnata…………….., domiciliata in………………., chem in judecata pe………, domiciliata in………….., pentru ca prin hotararea ce o veti pronunta:

- sa declarati desfacuta casatoria incheiata cu paratul la data de ………. si inregistrata sub nr………din……..in registrul de stare civila de pe langa Primaria …….……..din vina paratului;

- sa revin la numele purtat anterior incheierii casatoriei, acela de………(sau sa-mi pastrez numele purtat in timpul casatoriei);

- sa-mi incredintati spre crestere si educare pe minorul………., nascut la data de ………..

- sa obligati paratul la plata unei pensii lunare pentru intretinerea minorului in cuantum de ¼ din veniturile pe care le realizeaza, de la data introducerii actiunii si pana la majoratul minorului;

- sa dispuneti partajarea bunurilor comune dobandite in timpul casatoriei;

- sa fie obligat paratul sa-mi acorde intretinere pentru ca ma aflu in nevoie din pricina incapacitatii de munca survenita inainte de casatorie (ori in timpul casatoriei);

Solicit ca paratul sa fie obligat la plata cheltuielilor de judecata pe care le voi face cu acest proces.

Motivele actiunii sunt:

In fapt, sunt casatorita cu paratul de la data de……………, iar din casatorie a rezultat minorul……….., nascut la data de………..

In continuare trebuie enumerate motivele pentru care sotii nu se mai inteleg, se precizeaza daca

sunt despartiti in fapt, de la ce data, cine se face vinovat de destramarea relatiilor de familie, incat continuarea casatoriei este vadit imposibila pentru cel care cere desfacerea ei.

Daca din casatorie au rezultat copii minori, trebuie aratat sub a cui crestere si ingrijire se gasesc, cine s-a ocupat de educarea si cresterea lor pana la data introducerii cererii si se motiveaza caruia dintre soti pot fi incredintati in continuare;

Se vor indica date privitoare la starea materiala a parintilor in vederea stabilirii pensiei de intretinere.

In cazul in care sotul reclamant este in nevoie si solicita intretinere, trebuie aratat daca incapacitatea sa de munca s-a invit inainte de casatorie ori in timpul acesteia, daca este totala sau partiala, temporara sau permanenta si felul cum o dovedeste.

Daca se cere impartirea bunurilor comune, acestea trebuie enumerate, valoarea fiecarui bun, pentru cazul in care sotul parat contesta existenta unor bunuri.

In situatia in care reclamanta doreste sa poarte numele de familie al celuilalt sot si dupa desfacerea casatoriei, trebuie aratate motivele care justifica aceasta cerere;.

In drept, imi intemeiez actiunea pe dispozitiile art.37 alin.2, 38, 40 al.3 (sau 1) C.fam.42, 86, 94 si 107 din C.fam.

Pentru dovedirea actiunii inteleg sa ma folosesc de proba cu acte si proba cu martorii …………… .

Anexez la prezenta actiune, pe care o depun in dublu exemplar, urmatoarele acte: certificatul de casatorie in original, copia certificatului de nastere al copilului minor ………., etc.

Depun taxa de timbru in valoare de si timbrul judiciar in valoare de………………lei.

Data depunerii,

Semnatura,

 

DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI……………

Servicii juridice Cabinet de Avocat “VARZARU ION”

Avocat mosteniri! Avocat recuperari creante Avocat divort Avocat despagubiri

Ce spun clientii nostri

Am fost victima unui accident auto in urma caruia am suferit leziuni profunde si permanente. Partea adversa a epuizat toate mijloacele procesuale pentru a ma impiedica sa obtin reparatia baneasca ce mi se cuvenea. Numai abilitatea profesionala deosebita si insistenta manifestate de avocatii mei m-au ajutat sa imi fie platite si cele mai mici pretentii legale la care as fi renuntat de altfel pentru a grabi judecarea cauzei. Pe calea prezentei imi exprim gratitudinea pentru rabdarea si exigenta profesionala cu care a fost tratata situatia mea de catre echipa de avocati pe care o recomand pe aceasta cale tuturor acelora care impartasesc o experienta asemanatoare.

DUMITRA BLOJU – pensionara

Am fost accidentata pe trecerea de pietoni si cu toate ca eram nevinovata am fost tratata cu insolenta si aroganta de catre soferul a carui victima am fost. Acest lucru m-a intimidat si poate ca as fi renuntat usor sa imi revendic drepturile, mai ales ca in profesia mea de medic nu am avut niciodata tangenta cu instantele de judecata. Avocatii care m-au reprezentat m-au ajutat sa imi recapat demnitatea si mai ales sa imi recuperez drepturile banesti care pot face suportabila situatia in care ma aflu in prezent. Aduc multumiri pe aceasta cale profesionalismului si tenacitatii echipei Cabinetului de Avocat VARZARU ION care a stiut si a obtinut pentru mine sumele de bani reparatorii atat sub aspect material cat si moral.

IORDACHE MARIANA - medic pediatru

Am investit intr-o afacere o suma considerabila de bani. Cu toate ca am fost de buna credinta, partenerii nostri contractuali au renuntat brusc, in mod unilateral la conventia noastra si mai mult decat atat ei au fost aceia care ne-au actionat in instanta, solicitand sa le platim daune, desi in realitate noi eram cei pagubiti. Procesul se anunta astfel de lunga durata prin epuizarea tuturor cailor de atac legale. Avocatii nostri au analizat cu atentie si au interpretat cu maiestrie profesionala o clauza din contract care ne era favorabila noua si care a stins litigiul in favoarea noastra. Mai mult decat atat, pe langa valorificarea creantei ce ni se cuvenea am obtinut si daune care au reparat nedreptatea care ni se facuse. Ne exprimam satisfactia si multumirea ca am apelat la Cabinetul de Avocat “VARZARU ION” care ne-a reprezentat si care, prin reprezentantii sai, a analizat cu acuratete profesionala si inteligenta documentele procesului asa incat sa obtina pronuntarea unei hotarari judecatoresti favorabila noua.

S.C. MAILA METAL S.R.L.

Sunt tatal unei fetite de 11 ani cu care locuisem impreuna inca de la nasterea acesteia. Dupa divortul de sotia mea, fetita mi-a fost incredintata de instanta de judecata. Ulterior, si celelalte doua procese intentate de fosta sotie pentru obtinerea copilului i-au fost respinse. In prezent, mama fetitei este plecata in strainatate, dar la sfatul domnilor avocati MORARU MARIA si VARZARU ION, care m-au ajutat in aceste procese, am pastrat o stransa legatura cu bunicii materni ai copilei pe care aceasta ii viziteaza periodic. Multumesc pe aceasta cale avocatilor mei care au facut posibila aflarea adevarului in instanta si m-au ajutat sa imi protejez fetita. In mod frecvent ii informez pe domnii avocati cu privire la performantele scolare ale copilei si le sunt recunoscator pentru prietenia cu care m-au onorat.

DINU AUGUSTIN CONSTANTIN - angajat Metrorex

Copilul meu sufera de o afectiune astmatica grava. Sotul meu a parasit domiciliul conjugal mutandu-se la o alta femeie. Dupa procesul de divort, acesta a solicitat in instanta un program de vizitare a baietelului nostru prin luarea copilului in noua sa locuinta. Am fost deosebit de ingrijorata de aceasta posibilitate, cunoscand modul de comportare al copilului atunci cand se declansau crizele astmatice nocturne si de faptul ca fostul meu sot nu s-a implicat niciodata pentru a ma ajuta in aceste imprejurari. Prin actiunea introdusa se invocau drepturi parintesti care ii permiteau fostului sot sa ia copilul din domiciliul meu pentru perioade indelungate de timp. Am primit ajutor competent si de un profesionalism exceptional din partea aparatorilor mei, reprezentanti ai Cabinetului de Avocat “VARZARU ION” care au demonstrat in instanta riscurile medicale la care se expune copilul daca este luat de acasa, transformand astfel exercitiul drepturilor parintesti ale tatalui intr-un program de vizitare care acum se desfasoara la domiciliul meu si in prezenta mea. Am deosebita consideratie pentru efortul profesional al avocatilor VARZARU ION si MORARU MARIA care s-au implicat cu pasiune si au dat dovada de profesionalism in apararea drepturilor copilului meu.

CIULEI MADALINA - manager administrativ

Aveti nevoie de un avocat profesionist? Sunati acum la +40788.55.00.57 sau +40721.46.34.31!