Se incarca.
Va rog asteptati.

menu

+40788.55.00.57

+40721.46.34.31

office@varzaru.ro

layer1-background

Garantam profesionalism si persuasiune procesuala eficienta pentru clientii nostri in obtinerea despagubirilor cuvenite din accidente auto.

Cabinet de Avocat “VARZARU ION”

layer1-background

Ne implicam cu responsabilitate pentru recuperarea creantelor dvs. si va reprezentam interesele in cauzele succesorale.

Cabinet de Avocat “VARZARU ION”

layer1-background

Apelati la experienta noatra indelungata si competenta in solutionarea cauzelor de divort, exercitarea autoritatii parentale, program de vizitare minor si pensie de intretinere.

Cabinet de Avocat “VARZARU ION”

Taxa de mostenire

Pentru procedura succesorala se percepe un onorariu procentual din valoare bunurilor mostenite, taxa de mostenire:

Spre exemplu, daca vi se elibereaza un certificat de mostenitor pentru:

Apartament de 3 camere cu imbunatatiri in zona Unirii, etaj 4, comfort I, construit in anul 1980, taxele de mostenire sau onorariul perceput de un notar va fi intre 3425 lei si 6850 lei. Este posibil ca unii notari sa ceara sume mult mai mari.

Alegand serviciile noastre, veti beneficia de o reducere a taxei de mostenire cu cel putin 15 %.

Astfel, pentru acest exemplu, veti plati taxa de mostenire doar 2911 lei.
Dumneavoastra castigati diferenta care poate fi intre 514 lei si 1028 lei.

Apartament in vila in zona Pache Protopopescu construit in 1935, in suprafata de 210 mp, onorariul cel mai mic perceput de un notar va fi intre 3793 lei si 7586.

Este posibil ca unii notari sa ceara sume mult mai mari.

Puteti fi siguri ca, alegand serviciile noastre, veti beneficia de o reducere a taxei de mostenire cu cel putin 15 %.

Astfel, pentru acest exemplu, suma maxima pe care o veti plati ar fi 3100 lei.
Dvs.castigati diferenta care poate fi intre 720 lei si 1440 lei.

Daca succesiunea se finalizeaza in termen de 2 ani de la data decesului, NU datorati Statului nici un impozit.

Daca se depaseste termenul de 2 ani si nu se finalizeaza succesiunea, va trebui sa platiti impozitul datorat Statului,
conform Codului Fiscal de 1% calculat asupra valorii masei succesorale.

Incepand din 2008, impozitul pe succesiune este intre 0% - 1 %.

Este de asemenea important de stiut ca, utilizand serviciile noastre, va veti bucura de onorarii notariale(taxe de mostenire) care sunt aproape de pragul minim avand in vedere colaborarile pe care noi le avem cu diverse birouri notariale.

Va putem acorda sprijin in:
- stabilirea mostenitorilor si a cotelor de mostenire;
- stabilirea activului si pasivului succesoral;
- realizarea testamentelor;
- autentificarea testamentelor;
- asistarea mostenitorilor in procedura partajului succesoral in fata notarului public;

Acordam consultatii juridice in vederea deschiderii succesiunii, va spunem care sunt cotele legale si stabilim la ce cota
din mostenire aveti Dvs dreptul. De asemenea va ajutam sa faceti iesirea din indiviziune (partajul succesoral),
intocmire/executare testament cat si la anularea certificatului de mostenitor emis cu incalcarea drepturilor dumneavoastra.


Reprezentarea in fata instantelor de judecata pentru:
- cererile privitoare la validarea sau executarea dispozitiilor testamentare;
- cererile privitoare la mostenire, cererile sau pretentiile pe care mostenitorii le au unul impotriva altuia;
- actiunile de partaj succesoral ;
- cererile creditorilor defunctului impotriva mostenitorilor ;
- cereri privind anularea certificatului de mostenitor;
- orice alte litigii avand ca obiect mostenirea.

Servicii juridice Cabinet de Avocat “VARZARU ION”

Avocat mosteniri! Avocat recuperari creante Avocat divort Avocat despagubiri

Ce spun clientii nostri

Am fost victima unui accident auto in urma caruia am suferit leziuni profunde si permanente. Partea adversa a epuizat toate mijloacele procesuale pentru a ma impiedica sa obtin reparatia baneasca ce mi se cuvenea. Numai abilitatea profesionala deosebita si insistenta manifestate de avocatii mei m-au ajutat sa imi fie platite si cele mai mici pretentii legale la care as fi renuntat de altfel pentru a grabi judecarea cauzei. Pe calea prezentei imi exprim gratitudinea pentru rabdarea si exigenta profesionala cu care a fost tratata situatia mea de catre echipa de avocati pe care o recomand pe aceasta cale tuturor acelora care impartasesc o experienta asemanatoare.

DUMITRA BLOJU – pensionara

Am fost accidentata pe trecerea de pietoni si cu toate ca eram nevinovata am fost tratata cu insolenta si aroganta de catre soferul a carui victima am fost. Acest lucru m-a intimidat si poate ca as fi renuntat usor sa imi revendic drepturile, mai ales ca in profesia mea de medic nu am avut niciodata tangenta cu instantele de judecata. Avocatii care m-au reprezentat m-au ajutat sa imi recapat demnitatea si mai ales sa imi recuperez drepturile banesti care pot face suportabila situatia in care ma aflu in prezent. Aduc multumiri pe aceasta cale profesionalismului si tenacitatii echipei Cabinetului de Avocat VARZARU ION care a stiut si a obtinut pentru mine sumele de bani reparatorii atat sub aspect material cat si moral.

IORDACHE MARIANA - medic pediatru

Am investit intr-o afacere o suma considerabila de bani. Cu toate ca am fost de buna credinta, partenerii nostri contractuali au renuntat brusc, in mod unilateral la conventia noastra si mai mult decat atat ei au fost aceia care ne-au actionat in instanta, solicitand sa le platim daune, desi in realitate noi eram cei pagubiti. Procesul se anunta astfel de lunga durata prin epuizarea tuturor cailor de atac legale. Avocatii nostri au analizat cu atentie si au interpretat cu maiestrie profesionala o clauza din contract care ne era favorabila noua si care a stins litigiul in favoarea noastra. Mai mult decat atat, pe langa valorificarea creantei ce ni se cuvenea am obtinut si daune care au reparat nedreptatea care ni se facuse. Ne exprimam satisfactia si multumirea ca am apelat la Cabinetul de Avocat “VARZARU ION” care ne-a reprezentat si care, prin reprezentantii sai, a analizat cu acuratete profesionala si inteligenta documentele procesului asa incat sa obtina pronuntarea unei hotarari judecatoresti favorabila noua.

S.C. MAILA METAL S.R.L.

Sunt tatal unei fetite de 11 ani cu care locuisem impreuna inca de la nasterea acesteia. Dupa divortul de sotia mea, fetita mi-a fost incredintata de instanta de judecata. Ulterior, si celelalte doua procese intentate de fosta sotie pentru obtinerea copilului i-au fost respinse. In prezent, mama fetitei este plecata in strainatate, dar la sfatul domnilor avocati MORARU MARIA si VARZARU ION, care m-au ajutat in aceste procese, am pastrat o stransa legatura cu bunicii materni ai copilei pe care aceasta ii viziteaza periodic. Multumesc pe aceasta cale avocatilor mei care au facut posibila aflarea adevarului in instanta si m-au ajutat sa imi protejez fetita. In mod frecvent ii informez pe domnii avocati cu privire la performantele scolare ale copilei si le sunt recunoscator pentru prietenia cu care m-au onorat.

DINU AUGUSTIN CONSTANTIN - angajat Metrorex

Copilul meu sufera de o afectiune astmatica grava. Sotul meu a parasit domiciliul conjugal mutandu-se la o alta femeie. Dupa procesul de divort, acesta a solicitat in instanta un program de vizitare a baietelului nostru prin luarea copilului in noua sa locuinta. Am fost deosebit de ingrijorata de aceasta posibilitate, cunoscand modul de comportare al copilului atunci cand se declansau crizele astmatice nocturne si de faptul ca fostul meu sot nu s-a implicat niciodata pentru a ma ajuta in aceste imprejurari. Prin actiunea introdusa se invocau drepturi parintesti care ii permiteau fostului sot sa ia copilul din domiciliul meu pentru perioade indelungate de timp. Am primit ajutor competent si de un profesionalism exceptional din partea aparatorilor mei, reprezentanti ai Cabinetului de Avocat “VARZARU ION” care au demonstrat in instanta riscurile medicale la care se expune copilul daca este luat de acasa, transformand astfel exercitiul drepturilor parintesti ale tatalui intr-un program de vizitare care acum se desfasoara la domiciliul meu si in prezenta mea. Am deosebita consideratie pentru efortul profesional al avocatilor VARZARU ION si MORARU MARIA care s-au implicat cu pasiune si au dat dovada de profesionalism in apararea drepturilor copilului meu.

CIULEI MADALINA - manager administrativ

Aveti nevoie de un avocat profesionist? Sunati acum la +40788.55.00.57 sau +40721.46.34.31!