Se incarca.
Va rog asteptati.

menu

+40788.55.00.57

+40721.46.34.31

office@varzaru.ro

layer1-background

Garantăm profesionalism şi persuasiune procesuală eficientă pentru clienţii noştri în obţinerea despăgubirilor cuvenite din accidente auto.

Cabinet de Avocat “VARZARU ION”

layer1-background

Ne implicăm cu responsabilitate pentru recuperarea creanţelor dvs. şi vă reprezentăm interesele în cauzele succesorale.

Cabinet de Avocat “VARZARU ION”

layer1-background

Apelaţi la experienta noatră îndelungată şi competenţa în soluţionarea cauzelor de divorţ, exercitarea autorităţii parentale, program de vizitare minor, pensie de întreţinere.

Cabinet de Avocat “VARZARU ION”

Taxa de mostenire

Pentru procedura succesorala se percepe un onorariu procentual din valoare bunurilor mostenite, taxa de mostenire:

Spre exemplu, daca vi se elibereaza un certificat de mostenitor pentru:

Apartament de 3 camere cu imbunatatiri in zona Unirii, etaj 4, comfort I, construit in anul 1980, taxele de mostenire sau onorariul perceput de un notar va fi intre 3425 lei si 6850 lei. Este posibil ca unii notari sa ceara sume mult mai mari.

Alegand serviciile noastre, veti beneficia de o reducere a taxei de mostenire cu cel putin 15 %.

Astfel, pentru acest exemplu, veti plati taxa de mostenire doar 2911 lei.
Dumneavoastra castigati diferenta care poate fi intre 514 lei si 1028 lei.

Apartament in vila in zona Pache Protopopescu construit in 1935, in suprafata de 210 mp, onorariul cel mai mic perceput de un notar va fi intre 3793 lei si 7586.

Este posibil ca unii notari sa ceara sume mult mai mari.

Puteti fi siguri ca, alegand serviciile noastre, veti beneficia de o reducere a taxei de mostenire cu cel putin 15 %.

Astfel, pentru acest exemplu, suma maxima pe care o veti plati ar fi 3100 lei.
Dvs.castigati diferenta care poate fi intre 720 lei si 1440 lei.

Daca succesiunea se finalizeaza in termen de 2 ani de la data decesului, NU datorati Statului nici un impozit.

Daca se depaseste termenul de 2 ani si nu se finalizeaza succesiunea, va trebui sa platiti impozitul datorat Statului,
conform Codului Fiscal de 1% calculat asupra valorii masei succesorale.

Incepand din 2008, impozitul pe succesiune este intre 0% - 1 %.

Este de asemenea important de stiut ca, utilizand serviciile noastre, va veti bucura de onorarii notariale(taxe de mostenire) care sunt aproape de pragul minim avand in vedere colaborarile pe care noi le avem cu diverse birouri notariale.

Va putem acorda sprijin in:
- stabilirea mostenitorilor si a cotelor de mostenire;
- stabilirea activului si pasivului succesoral;
- realizarea testamentelor;
- autentificarea testamentelor;
- asistarea mostenitorilor in procedura partajului succesoral in fata notarului public;

Acordam consultatii juridice in vederea deschiderii succesiunii, va spunem care sunt cotele legale si stabilim la ce cota
din mostenire aveti Dvs dreptul. De asemenea va ajutam sa faceti iesirea din indiviziune (partajul succesoral),
intocmire/executare testament cat si la anularea certificatului de mostenitor emis cu incalcarea drepturilor dumneavoastra.


Reprezentarea in fata instantelor de judecata pentru:
- cererile privitoare la validarea sau executarea dispozitiilor testamentare;
- cererile privitoare la mostenire, cererile sau pretentiile pe care mostenitorii le au unul impotriva altuia;
- actiunile de partaj succesoral ;
- cererile creditorilor defunctului impotriva mostenitorilor ;
- cereri privind anularea certificatului de mostenitor;
- orice alte litigii avand ca obiect mostenirea.

Servicii juridice Cabinet de Avocat “VARZARU ION”

Avocat mosteniri! Avocat recuperari creante Avocat divort Avocat despagubiri

Ce spun clientii nostri

Am fost victima unui accident auto în urma căruia am suferit leziuni profunde şi permanente. Partea adversă a epuizat toate mijloacele procesuale pentru a mă împiedica să obţin reparaţia bănească ce mi se cuvenea. Numai abilitatea profesională deosebită şi insistenţa manifestate de avocaţii mei m-au ajutat să îmi fie plătite şi cele mai mici pretenţii legale la care aş fi renunţat de altfel pentru a grăbi judecarea cauzei.Pe calea prezentei îmi exprim gratitudinea pentru răbdarea şi exigentă profesională cu care a fost tratată situaţia mea de către echipa de avocaţi pe care o recomand pe această cale tuturor acelora care împărtăşesc o experienţă asemănătoare.

DUMITRA BLOJU – pensionara

Am fost accidentată pe trecerea de pietoni şi cu toate că eram nevinovată am fost tratată cu insolenţa şi aroganţă de către şoferul a cărui victima am fost. Acest lucru m-a intimidat şi poate că aş fi renunţat uşor să îmi revendic drepturile , mai ales că în profesia mea de medic nu am avut niciodată tangenţă cu instanţele de judecată. Avocaţii care m-au reprezentat m-au ajutat să îmi recapăt demnitatea şi mai ales să îmi recuperez drepturile băneşti care pot face suportabilă situaţia în care mă aflu în prezent. Aduc mulţumiri pe această cale profesionalismului şi tenacităţii acelora care au ştiut şi au obţinut pentru mine sumele de bani reparatorii atât sub aspect material cât şi moral.

IORDACHE MARIANA - medic pediatru

Am investit într-o afacere o suma considerabilă de bani. Cu toate că am fost de bună credinţă, partenerul meu contractual a renunţat brusc, în mod unilateral la convenţia noastră şi mai mult decât atât el a fost acela care m-a acţionat în instanţa să îi plătesc daune , deşi în realitate eu eram cel păgubit. Procesul se anunţa astfel de lungă durata prin epuizarea tuturor căilor de atac legale. Avocaţii mei au analizat cu atenţie şi au interpretat cu măiestrie profesională o clauză din contract care îmi era favorabilă mie şi care a stins litigiul în favoarea mea. Mai mult decât atât, pe lângă valorificarea creanţei ce mi se cuvenea am obţinut şi daune care au reparat nedreptatea care mi se făcuse. Îmi exprim satisfacţia şi mulţumirea că am apelat la avocaţii care m-au reprezentat şi care au analizat cu acurateţe profesională şi inteligenţă documentele procesului aşa încât să nu fiu nevoit să continui judecata.

S.C. MAILA METAL S.R.L.

Sunt tatăl unei fetiţe de 11 ani cu care locuiesc împreună încă de la naşterea acesteia. După divorţul de soţia mea, fetiţa mi-a fost încredinţată de instanţa de judecată. Ulterior, şi celelalte două procese intentate de fosta soţie pentru obţinerea copilului i-au fost respinse. În prezent, mama fetiţei este plecată în străinătate, dar la sfatul domnilor avocaţi ,care m-au ajutat în aceste procese, am păstrat o strânsă legătură cu bunicii materni ai copilei pe care aceasta îi vizitează periodic. Mulţumesc pe această cale avocaţilor mei care au făcut posibilă aflarea adevărului în instanţa şi m-au ajutat să îmi protejez fetiţa. În mod frecvent îi informez pe domnii avocaţi cu privire la performanţele şcolare ale copilei şi le sunt recunoscător pentru prietenia cu care m-au onorat.

DINU AUGUSTIN CONSTANTIN - angajat Metrorex

Copilul meu suferă de o afecţiune astmatică gravă. Soţul meu a părăsit domiciliul conjugal mutându-se la o altă femeie. După procesul de divorţ, acesta a solicitat în instanţa un program de vizitare a băieţelului nostru prin luarea copilului în noua sa locuinţă. Am fost deosebit de îngrijorată de această posibilitate, cunoscând modul de comportare al copilului atunci când se declanşau crizele astmatice nocturne şi de faptul că fostul meu soţ nu s-a implicat niciodată pentru a mă ajuta în aceste împrejurări. Prin acţiunea introdusă se invocau drepturi părinteşti care îi permiteau fostului soţ să ia copilul din domiciliul meu pentru perioade îndelungate de timp. Am primit ajutor competent şi de un profesionalism excepţional din partea apărătorilor mei care au demonstrat în instanţa riscurile medicale la care se expune copilul dacă este luat de acasă, transformând astfel exerciţiul drepturilor părinteşti ale tatălui într-un program de vizitare care acum se desfăşoară la domiciliul meu şi în prezenţa mea. Am deosebită consideraţie pentru efortul profesional al avocaţilor care s-au implicat cu pasiune în rezolvarea drepturilor copilului meu.

CIULEI MADALINA - manager administrativ

Aveti nevoie de un avocat profesionist? Sunati acum la +40788.55.00.57 sau +40721.46.34.31!